Auto en bromfiets dieven actief!

Aalsmeer – In de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 januari is uit de Geraniumstraat een bestelauto gestolen. De wagen is van het merk VW Caddy, is wit van kleur en het kenteken is 72-VBR-4. En in de nacht van zondag 17 op maandag 18 januari is een leenauto ontvreemd uit Schoorsteen. Kenteken van deze grijze Golf GTI is 62-TK-FV.

Niet alleen auto’s zijn afgelopen week het doelwit van dieven geweest. Op dinsdag 12 januari is tussen half negen en kwart voor negen in de avond een Piaggio SI gestolen. De scooter was door de eigenaar neergezet voor de snackbar in de Einsteinstraat. De scooter is grijs van kleur en het kenteken is 07-FRG-5.

Meer geluk heeft de eigenaar van een Yamaha Aerox. De bromfiets was op donderdag 14 januari neergezet bij de bushalte aan de Aalsmeerderweg, tegenover de Kerkweg. Bij terugkomst in de middag was de bromfiets verdwenen. Er is aangifte gedaan bij de politie. Lang heeft de eigenaar zijn vervoer niet hoeven missen. Om half acht dezelfde avond is de Yamaha terug gevonden op de Oosteinderweg. De bromfiets lag wel helaas half in de sloot.