Amstel Gospel Choir op Poldermeesterplein

Aalsmeer – Op zaterdag 19 december zal The Amstel Gospel Choir tijdens het kerstshoppen voor het winkelend publiek een swingend en sfeervol kerstoptreden verzorgen op het Poldermeesterplein in winkelcentrum Nieuw-Oosteinde. Optredens staan gepland om 13.00 en om 14.00 uur. Swingende kerstgospels, maar ook gevoelige ballads staan op het programma.

Een optreden van The Amstel Gospel Choir staat garant voor swingen, meeklappen maar vooral genieten! The Amstel Gospel Choir is een ambitieus koor zonder religieuze intenties en bestaat momenteel uit 19 leden. Dit gezellige gospelkoor zingt de meest swingende gospels en moderne pop- en soulmuziek op bruiloften en feestelijke evenementen. Het koor staat onder muzikale leiding van Vladimir Pairel en repeteert op dinsdagavonden in Wijkcentrum Westend in Amstelveen.

Het koor is momenteel op zoek naar zangtalent uit Aalsmeer en omgeving, dus heb je interesse? Kom kijken en luisteren op 19 december op het Poldermeesterplein! Uiteraard zijn geïnteresseerden altijd welkom om een repetitie bij te wonen. Aanmelden hiervoor kan op www.amstelgospel.nl. Bel voor meer informatie: 06-30163324