Aanhoudingen na vechtpartij in Hornmeer

Aalsmeer – Even voor twee uur in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 september heeft een grote vechtpartij tussen jongeren plaatsgevonden aan de Dreef in de Hornmeer. Twee groepen jeugd raakten met elkaar in gevecht. Er is daarbij gedreigd met een mes, maar er is niet gestoken.

Een van de groepen is bij aankomst van de politie gevlucht richting het Hornmeerpark aan de Beethovenlaan. Daarop is een korte achtervolging geweest tussen de politie en de groep. Ook is een hondengeleider ter plaatse gekomen om het park af te zoeken. Er zijn meerdere aanhoudingen verricht. Een daarvan is een 19-jarige man uit Amsterdam. Hij had zich verstopt in de bosjes bij de kinderboerderij. Volgens verklaringen van getuigen was hij betrokken bij de vechtpartij. Er is nog een tweede persoon aangehouden. Dit wegens het beledigen van een agent.

Tijdens de vechtpartij heeft één persoon lichte verwondingen opgelopen. De persoon is ter plaatse behandeld door medewerkers van de ambulance. Een bezoek aan het ziekenhuis was niet nodig.

Fotograaf: VLN Nieuws