Barbie evenement in Burgerveen

Burgerveen – Zondag 29 mei is een unieke gelegenheid voor alle liefhebbers en verzamelaars van Barbie, haar familie en aanverwante artikelen om elkaar wederom te treffen. In dorpshuis Marijke wordt voor de vijfde keer het Barbie evenement georganiseerd. Ook Sindy, Fleur, Integrity, Monster High en Tyler Wentworth poppen zullen tijdens dit evenement ruimschoots vertegenwoordigd zijn!

Barbie en haar familie vormen als sinds 1959 voor vele liefhebbers van deze pop een gewild speel of collectors item. Kinderen creëren hun eigen ‘Barbie-wereld’ en de volwassen verzamelaars doen dit op latere leeftijd nog eens dunnetjes over. Een pop die werkelijk tot ieders verbeelding spreekt!

Op het evenement zal voor de verkoop een zeer uitgebreide collectie aanwezig zijn van de speciale collectors (verzamelaars) Barbies, speelbarbies en speciale Barbies welke alleen in het buitenland zijn verschenen. Maar ook kleding, accessoires, meubelen, koffertjes, boeken, oude Barbies van vroeger (vintage), kleding uit de jaren zestig, zeventig en later. Er wordt tevens een grote en unieke vintage collectie aangeboden met bijzondere items!

Dorpshuis Marijke is te vinden aan de Oude Venneperweg 24 in Burgerveen (centraal gelegen tussen Leiden, Schiphol, Hoofddorp en Nieuw-Vennep). De zaal is zondag 29 mei geopend voor publiek van 10.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis.