Interessante gasten bij Radio Aalsmeer

Aalsmeer – Elke week brengt Radio Aalsmeer het laatste nieuws en ontvang de programmamakers vele interessante gasten in hun uitzendingen. Zo komen deze week onder andere Mieke Lakeman van Heliomare en Wim Engel van bakkerij Vooges langs. Maar ook Peter Mosk, docent levensbeschouwelijke vorming, en Marjanne Vleghaar en Erik Abbenhues van de VVD geven acte de précence. Maar het meest in het oog springt het bezoek van DJ en producer Mason in het programma ‘Start-Up Radio’.

 

Zorg en politiek

In ‘Halte Zwarteweg’ komende donderdag een interview met zorgbemiddelaar Mieke Lakeman van Heliomare. Zij vertelt wat het werken als zorgbemiddelaar inhoud en wat haar taken zijn bij deze zorginstelling. Op zaterdag wordt u wekelijks bijgepraat over alles wat er op politiek gebied is gebeurd in ‘Aalsmeer Politiek’. Vanaf 12.00 zijn Marjanne Vleghaar en Erik Abbenhues van de VVD aan de beurt. Uiteraard komen de zienswijze van de VVD op de aangenomen woonagenda en overige ontwikkelingen in het Aalsmeerse politieke landschap aan bod.

‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen met de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. In de aflevering van maandag 8 februari zal Wim Engel, bekend van bakkerij Vooges, zijn favoriete 10 nummers uit zijn leven laten horen.

Docent levensbeschouwing in ‘Door de Mangel’

In de talkshow ‘Door de Mangel’ kunt u wekelijks luisteren naar een goed gesprek. Vorige week was het columnist en docente Jannie Mosk-Valkema die bevraagd werd. De drie woorden die op haar van toepassing zijn, zijn: creatief, enthousiast en (tamelijk) remloos. Mosk is docente economie, maar schrijft in haar vrije tijd ook columns. Uiteraard heeft deze schrijfster een nieuwe gast uitgenodigd voor 114e uitzending van ‘Door de Mangel’. Maandag 8 februari zal haar man Peter Mosk achter de microfoon plaats nemen. Mosk is ook werkzaam in het onderwijs als docent levensbeschouwelijke vorming in Alkmaar. Jannie wil graag weten hoe hij, als hij over drie jaar met pensioen gaat, zijn boodschap over het leven wil gaan uitdragen.

‘Let’s Go’

Vrijdag is het weer tijd voor ‘Let’s Go’ met Joey maar zonder Kim. Dennis neemt plaats achter de microfoon en samen met Joey maakt hij er een gezellige uitzending van. Heb je een vraag, wil je je favoriete nummer aanvragen of heb je iets leuks te vertellen? Bel dan vrijdag naar de studio of chat gezellig mee…en natuurlijk ben je ook van harte welkom in de studio. Volg ‘Let’s Go’ via Facebook, Instagram of Twitter dan ben je meteen op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, gasten en prijsvragen.

DJ Mason in ‘Start-Up’

Een relatief nieuw programma op Radio Aalsmeer is ‘Start-Up Radio’ waar startende ondernemers en muzikanten een podium krijgen. Er wordt onder andere gepraat over passie en drijfveren, het vinden van klanten of publiek en het creëren van een relevant netwerk. Op zaterdag 13 februari komt bij ‘Start-Up Radio’ niemand minder dan Iason Chronis, beter bekend als DJ & Producer Mason. Hij zal zijn persoonlijke verhaal vertellen en veel (live) muziek ten gehore brengen. De omroep is vereerd dat deze wereldartiest naar Radio Aalsmeer komt. Radio Aalsmeer is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de website www.radioaalsmeer.nl. Elke dag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van fijne non-stop muziek. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter en Facebook.