4e Verhoef Boten Toertocht: vaar ook mee!

Aalsmeer – Nadat in 2022 vanwege de hevige regen de toertocht met Verhoef Boten geannuleerd moest worden, gaat de organisatie dit jaar in de herkansing! Op zondag 17 september wordt voor de vierde keer de Verhoef Boten Toertocht gevaren. Er gaat met een bonte stoet Verhoef boten een tocht gemaakt worden over de Westeinderplassen. Tenslotte is de Westeinder de bakermat van de Verhoef boten. 

Alle Verhoef boten groot of klein zijn van harte welkom om mee te varen. Om 13.00 uur verzamelen bij Verhoef Aluminium Scheepsbouwindustrie  ter hoogte van Aalsmeerderdijk 239 (Ringvaart), waarna om 14.00 uur de trossen losgegooid worden om met elkaar de tocht te gaan varen. Na afloop kan onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar nagepraat worden en de boten van de andere Verhoef botenbezitters kunnen bewonderd worden. 

Meevaren of extra informatie? Neem dan contact op met Sandra Joore via 06-21932622. Leuk als u meevaart, maar ook leuk als er kijkers zijn om vanaf de kant te zwaaien naar de schippers. De organisatie is ook te volgen op Facebook: Verhoef Boten Aalsmeer (VBA).