3024 Zonnepanelen op stal Wennekers

Aalsmeer – Deze week plaatste Janszon B.V. het 3024ste zonnepaneel op het dak van Stal Wennekers aan de Mr. Jac. Takkade. Hiermee voorziet het stallencomplex binnenkort maar liefst 170 huishoudens van groene stroom.  Achter de schermen is paardensportcentrum Wennekers al een enige tijd bezig om een uniek groen project te realiseren. Met vier binnenrijbanen heeft Stal Wennekers veel dakoppervlakte, “Onze daken lagen al jarenlang alleen regen en wind tegen te houden. Met de plaatsing van de panelen hebben zij er een nuttige en duurzame functie bijgekregen”, aldus Niels Wennekers, eigenaar van Stal Wennekers.

Op zaterdag 27 augustus vindt de feestelijke opening van dit prestigieuze zonnepanelenproject plaats. Wethouder Jop Kluis luidt dan het gebruik van de panelen officieel in.

Paardensportcentrum Wennekers is sinds 1968 gevestigd aan de Mr. Jac. Takkade in de Schinkelpolder direct tegen het Amsterdamse Bos. Paardenliefhebbers kunnen hier alle facetten van de paardensport beoefenen. Kijk voor meer informatie op www.stalwennekers.nl.