20 Laptops voor Help Oekraïne!

Aalsmeer – Toen de stichting Help Oekraïne! FIQAS om een aantal gebruikte laptops voor in Aalsmeer verblijvende Oekraïense kinderen vroeg, zodat zij online lessen zouden kunnen volgen, reageerde directeur Rob Geleijn onmiddellijk positief. Hij wilde met zijn bedrijf graag helpen en doneerde geen gebruikte, maar liefst twintig gloednieuwe laptops! 

Rob: “Deze kinderen hebben helemaal niets meer, wij zijn blij dat wij als bedrijf kunnen bijdragen aan een verzachting van dit lot, door ervoor te zorgen dat ze in ieder geval kunnen blijven leren en zodoende minder achterstand op lopen.”

Dinsdag 3 mei mocht Vadim Kharytonchuk, coördinator van de Oekraïense vluchtelingen iin de gemeente Aalsmeer, met een zeer blije tiener de laptops in ontvangst nemen. Zowel de stichting Help Oekraïne! als de Oekraïense jongeren zijn enorm blij en zijn FIQAS heel dankbaar voor deze zeer genereuze donatie! 

Meer weten over de stichting en hoe (ook) een steentje bijdragen voor de vluchtelingen uit Oekraïne en aan de transporten naar het door oorlog getroffen land? Kijk voor alle informatie op www.helpoekraïne.org