Straattheaterfestival in centrum Mijdrecht

Mijdrecht – Op zaterdag 15 juni zal van 11.00 tot 17.00 uur het jaarlijkse Straattheaterfestival in Mijdrecht weer plaats gaan vinden. Ruim 26 artiestengroepen zullen het festival bezoeken. Op verschillende locaties in het centrum van Mijdrecht zal het publiek kunnen gaan genieten van diverse optredens van artiesten uit binnen- en buitenland.

Professionele- en lokale artiesten gaan hun uiterste best doen om deze dag tot een geweldige happening te maken. Eén van de grootste publiekstrekkers en zeer uniek is Cia La Tal uit Spanje. Zij spelen op het Raadhuisplein in een enorm uurwerk. U zult zich verbazen over de wijze waarop levensechte uurwerkpoppen  daar hun act zullen uitvoeren.

Funky Frida uit België is een artiest van een heel ander kaliber. Bij deze vrouw staan herkenning, interactie en humor in een hoog vaandel. Het duo Diesel gaat u op verrassende wijze een jongleeract presenteren die u nog niet eerder heeft gezien. Dit jaar zal er ook theaterkunst te zien zijn. Gewoon kijken en verwonderen.

De Ronde Venen bezit ook eigen talent. Diverse dans- en zanggroepen zullen hun talenten aan u presenteren. In de Dorpsstraat en bij de Passage staan kraampjes waar diverse spullen worden aangeboden. Muziek, acrobatiek, emotie, sport en kunst. U kunt het allemaal gaan beleven op 15 juni in het centrum van Mijdrecht.