15e Voetbaltoernooi voor clubs bij FCA

Aalsmeer –  In augustus 2002 werd voor het eerst een voetbaltoernooi voor clubs uit Aalsmeer en de regio georganiseerd bij RKAV. Dit jaar viert dit regionale toernooi het derde lustrum met alweer de vijftiende editie.

Deelnemers dit jaar zijn FC Aalsmeer zaterdag 1 (1e klasse), FC Aalsmeer zondag 1 (3e klasse), KDO zondag 1 (3e klasse) en nieuwkomer SV Ouderkerk zondag 1 (3e klasse). Deze teams treffen elkaar op woensdag 10 en zaterdag 13 augustus.

De wedstrijden op de woensdag starten dit jaar voor het eerst om 19.30 uur, de wedstrijden op zaterdag starten om 19.00 uur, allen op het complex van FC Aalsmeer aan de Beethovenlaan. Op woensdag, de eerste speeldag, treffen FC Aalsmeer (zat) en KDO elkaar, terwijl SV Ouderkerk het zal opnemen tegen FC Aalsmeer (zon). Op zaterdag 13 augustus speelt KDO tegen de zondag selectie van FC Aalsmeer, terwijl op het andere veld de wedstrijd FC Aalsmeer (zat) tegen SV Ouderkerk zal plaatsvinden.

Tijdens het toernooi zal door autobedrijf Vaneman meerdere nieuwe modellen auto’s worden getoond op het FC Aalsmeer complex en zal na afloop van de wedstrijden de gelegenheid zijn om met elkaar over deze auto’s, de vakantie en natuurlijk over de wedstrijden na te praten in de kantine. Toegang is gratis en iedereen is van harte welkom!