Handbal: Even stil in BeNe League

Aalsmeer – De BeNe League, waar de heren van FIQAS Aalsmeer in spelen, ligt even stil. De mannen hebben voorlopig vier weken geen competitie, voor die op zaterdag 23 januari 2016 wordt hervat. Er volgen dan nog twee speelrondes en daarin treft FIQAS Aalsmeer nog twee keer een Belgische tegenstander: op zaterdag 23 januari spelen ze thuis tegen Initia/Hasselt, op 30 januari uit bij Tongeren. In de BeNe League bezet FIQAS Aalsmeer de vijfde plaats met slechts 1 puntje verschil op de nummer vier, Achilles/Bocholt. Op één staat OCI/Lions, op twee Initia Hasselt en op drie Targos/Bevo.

De wedstrijd FIQAS Aalsmeer tegen Hubo/Initia Hasselt op zaterdag 23 januari begint om 20.00 uur in de Bloemhof aan de Hornweg. De uitwedstrijd op zaterdag 30 januari Callant/Tongeren tegen FIQAS Aalsmeer begint eveneens om 20.00 uur. De Final Four is op zaterdag 6 en zondag 7 februari 2016.

Dames in regiofinale 

De dames van FIQAS Aalsmeer hebben zich geplaatst voor de regiofinale van het NHV bekertoernooi en moeten het opnemen tegen de dames van VOC 2 uit Amsterdam. De wedstrijd wordt op dinsdag 5 januari gespeeld in sporthal Elzenhagen in Amsterdam en begint om 20.00 uur. VOC 2 komt uit in de Tweede Divisie en staat daarin momenteel vierde.

Foto: Uit archief