Topavond in feesttent: Di-Rect en Remband!

Aalsmeer – Woensdag 11 september was de eerste Feestweek-avond met livemuziek en wat voor één, het was ge-wel-dig! De hoofdact was de bekende band Di-Rect, timmert al zo’n twintig jaar aan weg in popland en wist een swingend optreden neer te zetten. 

Spike, de gitarist van Di-Rect.
De Remband met zangeres Dorine Pronk.

Remband en friends

De aanwezigen woensdagavond hebben genoten en zeker ook van het voorprogramma. De Remband met Hans Millenaar (zang en gitaar), Ron Schalkwijk (drums), Ab Hansen (bas), Remco de Hundt (toetsen) en Remco Millenaar (gitaar en zang) trakteerde op een scala aan hits, van mooie ballads tot swingende hits en alle nummers werden vol overgave ten gehore gebracht.

Zanger Hans Millenaar van de Remband.

Vooral leuk was dat de Remband allerlei muzikanten, de meesten net als deze vijf afkomstig uit Aalsmeer, Rijsenhout en directe omgeving, had uitgenodigd om mee te zingen. Bas Bouwense, Dorine Pronk, Jacko Hansen, Bas Millenaar, Sandra Zonneveld en de ‘meiden’ van tevens het achtergrondkoor Mieke van Trigt, Lenie Zuijderhoudt en Ingrid Zonneveld verdienen allen een bijzonder groot compliment. Wat was het geweldig leuk om zoveel Aalsmeers talent te zien schitteren!

De Remband met zanger Jacko Hansen.

Het publiek kon jullie allen zeker waarderen. Genieten jullie nog even na van het applaus, genieten de aanwezigen nog even na van deze energieke presentatie. Het was top! De Feestweek is ‘doorgezaagd’ en hoe! 

Vol in de tent woensdagavond.

Dikke’ pluim

Ook de organisatie van de Feestweek verdient een ‘dikke’ pluim, alles is prima geregeld. Een ruime entree met op het terrein een snackbar, snelle service bij de garderobe, grote toiletruimte, een prima baraccommodatie met alerte horeca-medewerkers, zelfs een mooie rookruimte en nabij de tent voldoende stalling voor alle fietsen. Verder wordt alles in en om de tent nauwkeurig gadegeslagen en is volop beveiliging aanwezig om alles in goede banen te leiden bij mogelijke ongeregeldheden. De organisatie van de Feestweek kan zichzelf een schouderklopje geven. Prima voor elkaar, een avondje feesttent is een avond verzorgde gezelligheid!

Door Jacqueline Kristelijn.

Foto’s: www.kicksfotos.nl