Jubileumweekend bij HSV Thamen

De Kwakel – Komend weekend, 18 en 19 juni, heeft honk- en softbalvereniging Thamen twee evenementen in verband met het 60-jarig bestaan. Op zaterdag zijn er twaalf clubteams aanwezig op een groot Mixed Slowpitch Toernooi met een ‘Amsterdams tintje’ inclusief een biertuin, lekker eten en een zanger. De twaalf teams gaan in drie poules spelen en ieder team gaat drie wedstrijden spelen. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur en zijn rond 17.00 uur klaar. Deelnemende teams komen uit alle windstreken waarbij Het Zeeuwse Honk de verste reisafstand heeft.

Op zondag staat ‘Thamen Meets Thamen’ op het programma en dan mogen alle huidige en oud-leden samen met hun familie en vrienden slowpitchen op de vereniging. Teams worden samengesteld of je kunt ook een heel team inschrijven. De wedstrijden beginnen om 11.00 uur en zijn rond 16.00 uur klaar.

Daarbij is er zondag vanaf 14.00 uur een reünie voor oud-Thamen leden die zelf niet meer kunnen of willen spelen. Dus kom gezellig langs en ontmoet je oude teamgenoten van vroeger.

Check voor meer informatie de website www.thamen.info of neem contact op via 06-16072728.