Buurtbeheer de Legmeer organiseert weer gezellige Burendag

 

Uithoorn – Net als voorgaande jaren organiseert Buurtbeheer de Legmeer volgende week zaterdag weer een Burendag op het Legmeerplein voor de restaurants Simply Asian en Napa. Tussen 12.00-16.00 uur is er van alles georganiseerd voor jong en oud. Een hapje en drankje ontbreekt uiteraard ook niet! Iedereen is van harte welkom en gehoopt wordt op mooi weer; in elk geval droog!

Van 12.00 tot 15.00 is er een live optreden van Evergreen. Wie wil (kunst)schilderen kan aan de bak om zijn of haar talenten ten toon te spreiden. Jong en oud kan meedoen. Er is ook ene loterij aan verbonden. De jeugd kan zich in het zweet sporten van 13.00 tot 15.00 uur met een 6-kamp. Atletiekvereniging AKU/What’s Up leiden het in goede banen. Voor de kleintjes is er een springkussen, maar ook een limonadekoe en popcorn. Onder leiding van AKU Senioren kunnen de ouderen als ze dat willen in wandelgroepen lekker een half uurtje wandelen, te weten van 13.00 tot 13.30 uur en van 14.00 tot 14.30.

Aan deze Burendag verlenen behalve Buurtbeheer ook hun medewerking het Rode Kruis, EHBO, Repair Café, Belklus, Coach4You, vertrouwenspersoon huiselijk geweld, Groot Gemak, Vita, What’s Up, AKU, Eigen Haard en Politie.