BMX-er Brad Jongkind Nederlands kampioen

Aalsmeer – Zondag 2 juli is Brad Jongkind Nederlands Kampioen BMX geworden bij de categorie Boys 9! Wat een fantastische prestatie van dit talent uit Aalsmeer. Afgelopen zondag waren het super-profs als Niek Kiemann en Laura Smulders die bij FC Unitas in Assen in de oudere categorieën wonnen!

Brad is al enkele jaren een fanatiek BMX-er en liet al in de regionale wedstrijden zien enorm goed te kunnen fietscrossen met deze rood-wit-blauwe trui en beker als beloning. Andere prestaties van de UWTC: Roberto Blom, tweede bij de cruisers 17-24 jaar. Gino Soede werd derde bij de boys 7 jaar. En tot slot Kevin Boomkens derde bij de boys 16 jaar, een heel zware categorie. Er waren nog meer UWTC-ers die in een finale reden maar dan net niet bij de eerste drie. Ook zij allemaal gefeliciteerd en de UWTC is trots op deze kanjers en de andere deelnemers.

NK in Uithoorn

Voor de club was het allergrootste nieuws dat UWTC de NK in 2018 mag gaan organiseren. Dat heeft de KNWU bekend gemaakt. Uiteraard is dit de kers op de taart voor het harde werk aan de mooiste BMX baan van West die wordt gebouwd in Uithoorn bij sportpark Randhoorn, naast de Legmeervogels. Het bestuur is heel trots en beloofd bij deze er over een jaar een fantastisch feest van te gaan maken!