Internet

Besparen op sneller internet in Aalsmeer en omstreken?

PARTNERBIJDRAGE

Wil je graag sneller internet en dat ook nog eens voor een lagere prijs? Grote kans dat dat mogelijk is, zeker als je al geruime tijd een abonnement hebt lopen bij dezelfde provider. Wat je moet doen? Slim vergelijken, overstappen en korting pakken!

Slim vergelijken

Internet providers doen graag moeite om jou als nieuwe klant binnen te halen. Daarom bieden ze een flinke welkomstkorting als je overstapt naar hen, zo zien we in de vergelijker van ProviderCheck. Via deze vergelijkingssite kun je door middel van het invullen van je postcode alle aanbiedingen per provider zien. Scheelt jou heel wat uitzoekwerk en je ontdekt meteen de beste deal.

Als je via de postcode check bekijkt hoeveel je op je internet abonnement kunt besparen, dan zie je al snel dat korting tot 50% in het eerste half jaar van je abo eerder regel dan uitzondering is. Zo kun je zomaar €25 per maand voordeliger uit zijn.

Sneller internet, lagere prijs

Door die welkomstkorting is het zelfs mogelijk dat jij onder de streep goedkoper uitkomt voor een sneller internet abonnement. En dat sneller internet, dat komt natuurlijk altijd van pas. Zeker in een tijd waarin we met steeds meer apparaten online gaan. Van videobellen en mailen tot streamen en het gebruik van slimme verlichting, hoe meer het wifi-netwerk belast is, hoe trager de snelheid per apparaat kan worden.

Razendsnel glasvezel op jouw adres?

In Aalsmeer en omstreken is er al flink gewerkt aan het aanleggen van het glasvezel netwerk. In de stad en omliggende dorpen is het grootste deel van de adressen al voorzien van de mogelijkheid tot een aansluiting. En ook in de buitengebieden is het glasvezel netwerk in fasen steeds verder uitgebreid.

Het voordeel van glasvezel? Bij deze stabiele internet verbinding is de download- en uploadsnelheid altijd gelijk. Je verbinding gaat minder snel haperen, ook als je tal van slimme apparaten gebruikt. Hiermee behaal je de maximale snelheid.

Lijkt je dit wat? Op ProviderCheck.nl kun je tevens aan de hand van je postcode zien of het beschikbaar is op jouw adres. Ook hierop is de welkomstkorting van toepassing, zodat je zelfs hierbij mogelijk voordeliger uit bent dan met je huidige abonnement.

Gratis presentjes bij overstap

Bij de welkomstkorting houdt het voordeel overigens nog niet op. Zo krijg je bijvoorbeeld wifi-boosters cadeau of kun je korting scoren op je smartphone abonnement als je deze afsluit bij dezelfde (of gekoppelde) provider, zoals bij KPN, Ziggo (Vodafone) en Budget Alles-in-1. Bij deze laatste bespaar je bovendien ook op je energie abonnement.

Combineer je internet met tv? Dan stijgt het voordeel al helemaal tot grote hoogte! Hierbij krijg je namelijk abonnementen op streamingsdiensten cadeau. Voorbeelden zijn Canal+ Films en Series, Viaplay en ESPN Compleet.

Het aanbod is wisselend en verschilt per provider, dus neem zelf een kijkje in de vergelijker en neem deze gratis extra’s en voordelen mee in je keuze voor overstap. Welk aanbod is aantrekkelijk voor jou en waar kom je onder de streep het beste uit? Zet de einddatum van je nieuwe vaste contract alvast in je agenda en stap na die periode opnieuw over. Zo haal je het maximale uit de aantrekkelijke welkomstvoordelen!