Handbal NL League: 2x winst voor Green Park

Aalsmeer – De handbalheren van Green Park Aalsmeer hebben afgelopen zaterdag 6 mei flink toegeslagen in Waalwijk. Voor de Handbal NL League stond de wedstrijd tegen Tachos op het programma. Aalsmeer was een maatje te groot voor deze hekkensluiter in de competitie. De rust gingen de teams in met 9-18 voor Green Park. Toch bleef Aalsmeer ook de tweede helft geconcentreerd en aanvallend spelen met als resultaat een 20-36 eindstand. Een leuke opsteker voor de ploeg van Bert Bouwer dat tijdens de twee vorige wedstrijden enkele punten had laten liggen.

Grote concurrent Limburg Lions ‘dendert’ wel door en staat na 33-32 winst tegen Hurry-Up fier aan kop in de NL League met 19 punten. Green Park Aalsmeer volgt op plaats twee met 12 punten. Andere concurrent Kras Volendam is ook ‘op stoom’ en staat na een 27-20 overwinning op Bevo HC op plek drie met 11 punten.

Duidelijke cijfers

Een spannend duel wachtte dinsdag 9 mei: Green Park Aalsmeer tegen Kras Volendam, de nummer twee tegen de nummer drie. De wedstrijd was in Volendam en ondanks de doordeweekse dag waren fans uit Aalsmeer meegereisd ter aanmoediging. En zij kregen een superfit en goed spelend Green Park te zien. Volendam werd met duidelijke cijfers ‘geklopt’. Aalsmeer won met liefst 33-21 en heeft met deze winst haar tweede plek (met nu 14 punten) verder veilig gesteld.

Zaterdag thuis tegen Hurry-Up

Aanstaande zaterdag 13 mei wacht alweer de volgende wedstrijd in de NL League. Een thuiswedstrijd voor Green Park, want in De Bloemhof is Hurry-Up de tegenstander van Aalsmeer. De wedstrijd in de sporthal aan de Hornweg begint om 19.00 uur.