All American Sunday op 23 juli in Uithoorn

Uithoorn – Het valt tegenwoordig niet mee een evenement te organiseren, want heel veel dingen zijn duurder geworden en regels rijzen de pan uit. Daar kan een gemeente niet altijd wat aan doen, want er zijn landelijke richtlijnen. De Gemeente Uithoorn heeft alle medewerking gegeven en de vergunning afgegeven. Op zondag 23 juli wordt voor het 24e jaar de All American Sunday georganiseerd. Dit ook dankzij de vele vrijwilligers die zich elke keer inzetten voor deze geweldige dag. Het evenement is begonnen in 2000 op de Wilhelminakade in het Centrum. Het werd elk jaar drukker en drukker en was alleen met Harley motoren. In 2012 was het een topdrukte en werd de kade te klein. Daarna is uitgeweken naar het Multimate terrein en is de Harleydag omgetoverd naar All American Sunday. Mooie classic American cars kwamen erbij. En meteen was het terrein daar ook weer te klein. 2014 werd verhuisd naar het evenementen terrein Legmeer-West aan de Randhoornweg. Hier is alle ruimte en soms is het ook weer iets te klein maar er kan altijd nog een stukje uitgebreid worden naar het parkeerterrein ernaast. Voordeel ook: er is stroom en water.

The Day Before
Op zaterdag 22 juli is er weer de Ride Out, deze is niet merk gebonden. Vertrek bij cafe Drinken & Zo om 12.00 uur stipt, inschrijven vanaf 11.00 uur.  ‘s Avonds gaat de barbecue aan en bij mooi weer livemuziek van The Blast off the Stray Cats. Einde: 23.00 uur. De Ride Out en de American Sunday worden mogelijk door: TD transport en dienstverlening, Sauna Amstelland,  Installatiebedrijf John Groen, Spuk Uithoorn, Kaatee transport, Auto bedrijf Bakker Mijdrecht, Het Maandagavond comite De Kwakel, Martin Products, De Beij Electra b.v., vleesleverancier Fontijn, het Ondernemersfonds Uithoorn en De Kwakel, DUO plant, Total Energy Service, Trike Centrum Vinkeveen en de firma Schijf!

Jaren vijftig rock and roll

De All American Sunday op 23 juli is van 12.00 tot 19.00 uur op het evenemententerrein aan de Randhoornweg in Uithoorn. Bereid je voor op het geluid van ronkende motoren en bewonder een breed scala aan Amerikaanse auto’s, trikes en nog veel meer, allemaal gehuld in de sfeer van de jaren vijftig rock and roll. Terwijl de band The Rocking’ Rhythm Cats optreedt kunnen bezoekers langs kraampjes struinen vol met Amerikaanse merchandise en natuurlijk genieten van heerlijk eten en drinken. Kortom, een ideaal en gezellig dagje uit met het gezin waar van alles te zien en te beleven is.