Herfstvoorstellingen in het Poppentheater

Amstelland – Nog twee Herfstvakantie voorstellingen in het Amstelveens Poppentheater! Op vrijdag 16 oktober om 14.30 uur: Mees in de bosjes (4+) door Merel van der Laake. In deze hilarische kindervoorstelling sleept Mees met groot enthousiasme als een ware natuurgids kinderen mee in de wereld van de huis-tuin-en-keuken-vogel.

Met haar sublieme vertelkunst laat Mees de kinderen ervaren hoe het is om een roodborst, spreeuw, kauw of koolmees te zijn. Ze vertelt, zingt en speelt de vogels. De ene keer is ze de bonte specht, die maar geen koppijn krijgt van al het hakken in de boom; de andere keer vertelt ze over Ingbert de IJsvogel, die niet snapt waarom hij ijsvogel heet, terwijl hij helemaal niet van ijs houdt. Leerzaam en ontzettend gezellig! Aansluitend kunnen de kinderen in de foyer een vogelhuisje versieren en mee naar huis nemen.

Op zondag 18 oktober PAK’M  (3+) door Bonte Hond om 10.30  en om 13.30 uur. Drie presentatoren vechten in een tv-studio om aandacht en vooral de microfoon. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en poppenkastspel. Deze succesvoorstelling is hilarisch voor jong en oud. PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet. De toegangskaartjes zijn 9 euro per stuk per voorstelling. De voorstellingen zijn alleen te bezoeken na reservering. Reserveren  kan via: 020-6450439, via www.amstelveenspoppentheater.nl, of stuur eenmail naar: info@amstelveenspoppentheater.nl