Volleybal: SAS’70 Jeugd B2 winterkampioen

Uithoorn – De eerste helft van de competitie zit er alweer op. Voor jeugd B2 van SAS´70 was het spannend tot het einde. Veel wedstrijden werden verzet, waardoor alles op de laatste 2 weken van de competitie aankwam. Uiteindelijk liet de directe concurrent, Liusna uit Lisse, belangrijke punten liggen in voorgaande wedstrijden, waardoor de laatste onderlinge wedstrijd er al niet meer toe deed.

De B2 bestaande uit Vivienne, Vera, Jesse, Lena, Leticia, Fenna, Emily, Tyane en Nehir hebben mooie ontwikkelingen laten zien dit seizoen. Een toename in de servicedruk en steeds meer rally´s worden in 3-en gespeeld. Mede door de inzet van trainer Eric en coach Ramon, is het team zover gekomen.

De medailles lieten wat op zich wachten, maar werden uiteindelijk tijdens een training omgehangen. Goed gedaan allemaal!!

Ben je ook geïnteresseerd in volleybal? SAS’70 biedt trainingen aan voor jeugd vanaf 6 jaar. Ook binnen de senioren is aanvulling welkom! Neem contact op met Anne Schipper via jeugd-voorzitter@sas70.nl voor verdere info.