Werk aan Weduwe P-brug duurt langer

Aalsmeer – De werkzaamheden aan de Weduwe P-brug aan het begin van de Oosteinderweg gaan langer duren. Onder andere het aanbrengen van de stootplaten op de brug neemt meer tijd in beslag. De Oosteinderweg zal tot en met donderdag 27 juli afgesloten blijven voor al het autoverkeer.

De Weduwe P-brug wordt gerenoveerd wat inhoudt dat onder andere het metselwerk wordt hersteld, betonreparaties plaatsvinden en de stootplaten en asfaltdek worden vernieuwd. De aannemer van de werkzaamheden is de Gebr. Griekspoor BV.

Fietsers en voetgangers kunnen gewoon de brug passeren. In tegenstelling tot een eerder bericht zal ook tijdens de tussenliggende weekenden de brug afgesloten zijn. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Machineweg en de Burgemeester Kasteleinweg. Het bestemmingsverkeer ter plaatse zal worden omgeleid via de Lijnbaan en de Dorpsstraat.

Tijdens de afgesloten weken zal tevens bij de kruising Oosteinderweg en de Burgemeester Kasteleinweg de opstelstrook ten behoeve van het rechtsaf verkeer worden verlengd waarbij het fiets- en voetpad worden verlegd.