Fantastische sfeer bij Popquiz Aalsmeer

Aalsmeer – Na twee jaar mocht het eindelijk weer. Door corona waren heel veel activiteiten niet mogelijk en moesten afgelast worden, zo ook de gewaardeerde Popquiz Aalsmeer. Afgelopen woensdag 13 april is de draad opgepakt en hoe. Liefst 96 deelnemers nestelden zich in de bovenzaal van De Oude Veiling en genoten met volle teugen van dit samenzijn en natuurlijk van alle muziek en vragen tijdens de Popquiz. Er zijn heel wat hersens gekraakt, want een liedje horen en meezingen of neuriën is makkelijk, maar hoe heet de artiest of band ook alweer? Spontaan klonk soms de naam, eindelijk wist ie het antwoord, maar over het algemeen werd er gefluisterd met elkaar. Tja, winnen is nou eenmaal leuk. Alhoewel een groot deel van de aanwezigen vooral deelnam voor de gezelligheid met elkaar. Er is heel wat gelachen deze avond. De Popquiz is uiteindelijk gewonnen door team It’s a family affair onder leiding van captain Bob v/d Laarse.

De Popquiz Aalsmeer werd georganiseerd en gepresenteerd door Ron Leegwater en Meindert van der Zwaard. De twee kijken terug op een geweldige avond. “De sfeer was fantastisch”, aldus Ron. “Er werd meegeklapt en gezongen, de handen gingen de lucht in bij de vrolijke meezingers. Geweldige deelnemers. Hun enthousiasme geeft ons energie om de volgende quiz voor te gaan bereiden.” 

Noteer 1 juni, want dan is al de volgende Popquiz Aalsmeer, opnieuw in De Oude Veiling in de Marktstraat vanaf 20.00 uur. Niet wachten met inschrijven, maar gelijk doen is een aanrader, want gezien de populariteit van de quiz zal weer snel ‘vol’ gezegd moeten worden. Zoals een bezoeker na afloop zei: “Het was een topavond. Tot de volgende keer, ik doe graag weer mee!” Aanmelden kan via popquizaalsmeer@gmail.com.