4e Obstakel in De Kwakel bij Poldersport

De Kwakel – Samen met vrienden een parcours afleggen met obstakels, teamopdrachten en natuurlijk lekker vies worden en heel veel lol hebben. De vierde Obstakel in De Kwakel wordt heel anders dan de vorige drie edities. Tot dan was Obstakel in De Kwakel nog verdeelt over vier locaties in en rond De Kwakel. Dat betekende ook dat er veel gelopen (gerend) moest worden.

Ditmaal blijft de organisatie bij Poldersport en gebruikt daar maar liefst 52 obstakels. Ook nieuw is dat ze gaan werken met teams van 4 à 5personen. Met dat team ga je zo’n 52 hindernissen langs die je met elkaar gaat bedwingen. Minder lange stukken hardlopen, wel meer obstakels maar ook activiteiten als boogschieten, kanovaren, vlotvaren, zeskamp en Quakelgolf. Niet allemaal even zwaar, maar samenwerken loont bij bijna alle obstakels.

Voldoening
Met een team heb je in ieder geval steun aan elkaar. Het geeft natuurlijk een enorme voldoening wanneer je met elkaar De Kwakelse Obstakelroute kan volbrengen. Aan een wedstrijd doet de organisatie niet. Voor wie echt een snelle tijd wil neerzetten wordt geadviseerd om al om 18.30 uur te starten zodat je geen andere groepen hoeft in te halen.
De obstakels zijn genummerd van 1 tot en met 52 en bij de hindernissen staan mensen voor begeleiding en veiligheid.

Goed doel
Er wordt gestart tussen 18.30 en 20.30 uur, elke 15 minuten en na afloop is er een Obstakelfeest bij Poldersport. Deelname kost 15 euro per persoon. Kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar betalen 10 euro per persoon. De opbrengst van Obstakel in De Kwakel gaat naar goede doelen. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@poldersport.com.