Voetbal Dames: Aalsmeer wint van Kudelstaart

Aalsmeer – Een best bijzondere streekderby is afgelopen zaterdag 18 januari gespeeld bij de voetbalvereniging in de Hornmeer. Op het programma stond de wedstrijd Dames 1 van FC Aalsmeer tegen Dames 1 van RKDES Kudelstaart.

De voetbalsters waren aan elkaar gewaagd, maar het was Aalsmeer dat de winst pakte. In de laatste minuut voor de rust scoorde Aalsmeer. Deze 1-0 voorsprong wisten de dames vast te houden in de tweede helft. RKDES wist geen tegengoal te maken, dus het waren de dames van Aalsmeer die vrolijk de kleedkamer opzochten.

Aanstaande zaterdag 25 januari speelt Dames 1 van FCA opnieuw thuis aan de Beethovenlaan. Het eerste van Buitenveldert komt op bezoek. De wedstrijd begint om 12.00 uur. Ook Dames 1 van RKDES speelt zaterdag thuis aan de Wim Kandreef in Kudelstaart. Tegenstander vanaf 16.00 uur is WV H.E.D.W. 2.

Oefenduels

De vakantie is weer voorbij en dus wordt er weer volop gevoetbald. De eerste elftallen van FC Aalsmeer zaterdag en zondag en RKDES Kudelstaart zijn afgelopen weekend gestart met oefenduels.

Komende 25 en 26 januari begint het ‘echte werk’ weer. De eerste elftallen spelen allen thuis. FCA zaterdag neemt het op tegen C.S.W. 1 om 14.30 uur aan de Beethovenlaan en zondag 26 januari wordt het kiezen langs welke lijn plaatsgenomen wordt. FCA zondag heeft om 14.00 uur Bloemendaal 1 als tegenstander en om 14.00 uur klinkt aan de Wim Kandreef het fluitsignaal voor de wedstrijd RKDES tegen Van Nispen.