Lions Running Bridge Drive groot succes

Mijdrecht/Wilnis – Op zaterdag 28 oktober vond in het hart van Mijdrecht voor de veertiende keer de ‘running bridgedrive’ plaats. Hierbij speelden de deelnemende bridgeparen niet op één locatie, maar afwisselend op zeven verschillende locaties. De Running Bridgedrive is een initiatief van Lionsclub Mijdrecht-Wilnis en heeft maar liefst € 2250,– opgebracht voor het goede doel, het Johannes Hospitium De Ronde Venen.

Er bleek veel animo om deel te nemen; 72 paren gingen de uitdaging aan. Zij bezochten zeven verschillende locaties: Graaf Jan, De Kantine, Eethuis Family, Chinees restaurant Lotus Corner, Restaurant Burgerlijk, Ariba en Het Rechthuis. Na elke spelronde waren er ruim 140 personen aan de wandel in het centrum van Mijdrecht, onderweg naar de volgende wedstrijd.

Dat er met veel plezier goed gespeeld werd, werd al snel duidelijk. De eerste prijs, bestaande uit de Lions Wisselbeker en twee fraaie plantenbakken van Rijdes Bloemen & Planten werd bemachtigd door het bridgepaar Frank van der Laan en Gerrie van Steeg met een score van 61,76%. De tweede prijs, een lunchbon voor vier personen bij Golfpark Wilniswerd gewonnen door het bridgepaar Evert Poel en Jaap Theune met de score 61,14%. De  derde prijs, een mooi bridgekleed, werd gewonnen door bridgepaar Nel Whale en Ria Leliveld met 60.86%. De prijsuitreiking vond plaats in Chinees restaurant Lotus Corner.  

De dag was een groot succes, vooral doordat de Lionsclub na afloop een cheque ter waarde van € 2250,– kon overhandigen aan mevrouw Gertie Pinxteren, secretaris van het hospitium. Hiermee zal vernieuwing van faciliteiten voor de bewoners ondersteund worden. Dit komt goed van pas bij het 25-jarig bestaan van het hospitium. Kijk voor meer informatie en foto’s op https://www.lionsclubmijdrechtwilnis.nl/ en de Facebookpagina van de Lions Mijdrecht Wilnis.

Foto: Van links naar recht de heer Henny van Nieuwkerk (Lionsclub Mijdrecht Wilnis), mevrouw Gertie Pinxteren (Johannes Hospitium DRV) met de  cheque en naast hen de eerste prijs prijswinnaars.