Handbal: Aalsmeer wint van Volendam!

Aalsmeer – Op dinsdag 3 december stond voor Heren 1 van Greenpark Aalsmeer al de veertiende ronde van de BeNe League op het programma. De handbalwedstrijd was tegen Kras Volendam in Volendam. Gelijk vanaf de aanvang werd de vaart er in gezet. Vooral door Volendam, waardoor Aalsmeer al snel tegen een achterstand aankeek. De rust ging in met 16-14 voor Volendam.

Wordt Greenpark Aalsmeer fanatieker in de tweede helft en lukt het om de stand om te draaien? Het tweede deel werd super-spannend, zeker toen Aalsmeer de winst naar zich toe trok. Het ’tandje erbij’ gaf resultaat en in opperste concentratie en in goed teamverband werd ‘gewerkt’ tot de laatste seconde en met succes: Gewonnen met 33-28.

Greenpark vrolijk terug naar Aalsmeer. Of de Aalsmeerse handballers door deze winst (weer) een stapje hoger op de eindlijst komen te staan, is nog niet bekend. De andere deelnemende BeNe League teams spelen pas aanstaand weekend hun wedstrijden in de veertiende ronde.

De Aalsmeerse Heren 1 handballers kunnen in ieder geval vrolijk Sinterklaas gaan vieren en het komende vrije weekend bijvoorbeeld op de tribune van De Bloemhof plaatsnemen om Heren 2 te gaan aanmoedigen.

Foto’s: www.kicksfotos.nl