Handbal: Aalsmeer in de finale na winst op Lions

Aalsmeer – Het is Heren 1 van Green Park Handbal Aalsmeer gelukt om de finale te bereiken. In De Bloemhof hebben de handballers afgelopen zaterdagavond 28 mei met 31-28 gewonnen van Limburg Lions na een tot de laatste minuut zeer spannende wedstrijd.

Nagenoeg het hele duel ging de strijd gelijk op en bleven de teams qua scores bij elkaar in de buurt. De rust werd ingegaan met 1 puntje meer voor Aalsmeer, 15-14. In de tweede helft kwamen de teams regelmatig op gelijke hoogte, 23-23 in de 46ste minuut. In het ietwat chaotische slotoffensief zette Green Park door en wist uiteindelijk met 3 punten meer te winnen. Na het fluitsignaal barstte een uitzinnige vreugde los. De finale is bereikt! Topscorer was uitblinker Vaidas Trainavicius met liefst tien goals. Donny Vink volgde met zes treffers. Tot Man of the Match is keeper René de Knegt uitgeroepen wegens prima en steady keeperswerk inclusief enkele uitstekende reddingen voor Aalsmeer.

Keeper René de Knegt: Man of the Match.

Concurrent Volendam trok tegen Quintus eveneens aan het langste eind en won met ruime cijfers: 37-21. De finale in juni gaat een Noord-Hollands onderonsje worden: Aalsmeer tegen Volendam. De wedstrijden zijn op 11 juni in Volendam, 18 juni in Aalsmeer en een eventuele derde op 25 juni weer in Volendam. De competitie wordt aanstaande zaterdag 4 juni afgesloten. Green Park Aalsmeer speelt de laatste wedstrijd tegen Bevo HC vanaf 20.00 uur in Panningen.

Uitblinker en topscorer Vaidas Trainavicius.

Pakt Aalsmeer weer de landstitel? De Jongens A van Green Park hebben in deze afgelopen zondag 29 mei het voorbeeld gegeven. Het team heeft een prima competitie gespeeld en dit bekroond met de titel Nederlands kampioen!

Jongens A Green Park Aalsmeer Nederlands kampioen.