Goed weekend voor handballers FIQAS

Aalsmeer –  Alle sportvelden en sporthallen zijn weer volop gebruikt dit weekend. De handballers van FIQAS hebben goed gepresteerd. De Heren 1 wachtte donderdag al een uitwedstrijd voor de BeNe League en tegenstander was Achilles Bocholt. De ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar Aalsmeer wist toch de winst binnen te halen, met slechts 1 puntje verschil: 42-41.

De handbalsters van Dames 1 waren zaterdag op bezoek bij Gemini. Ook deze wedstrijd was een ware thriller met uiteindelijk 30-27 voor Aalsmeer.

De Heren 2 van FIQAS speelde zondag 8 oktober thuis in De Bloemhof tegen Tacchos. Eveneens een bloedstollende wedstrijd. De Aalsmeerse handballers gingen de rust in met een kleine achterstand, maar kwamen na de break sterk terug. Tacchos ook overigens en de krachtmeting ging door tot de laatste minuut. De eindstand van 30-29 voor Aalsmeer laat wel zien dat de beide teams behoorlijk aan elkaar gewaagd waren.