Bedrijf aan Witteweg onder vuur genomen

Aalsmeer – Aan de Witteweg is rond vier in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 april een schietincident geweest. Op social media zijn beelden te zien dat een bedrijf onder vuur wordt genomen door een persoon, waarschijnlijk zijn deze opgenomen door de camera’s op de bedrijven.

De persoon schiet gericht met een wapen op het pand. Tegelijkertijd wordt vuurwerk afgestoken. De schutter verdween met nog een ander persoon op een scooter. De politie kwam op dat moment aanrijden, maar de bestuurder zag kans om de politieauto heen te sturen en er vandoor te gaan.

De politie zette daarna direct de achtervolging in. De daders verdwenen via de Zwarteweg. Het is vooralsnog niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht. Volgens de politie is niemand gewond geraakt. Wel is er schade aan het bedrijf. Er zijn diverse kogelgaten aangetroffen.

Het onderzoek door de politie is in volle gang. Wie meer informatie heeft over het schietincident of de locatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto: VTF – Vivian Tusveld