Zomerfeest: “Aalsmeer had dit feestje nodig”

Aalsmeer – Het zomerfeest op het Raadhuisplein afgelopen zaterdag 20 augustus is super verlopen. Het was gezellig en heel druk. Danny van De Jonge Heertjes kijkt tevreden terug op dit feestje. “Aalsmeer had dit feestje nodig”, zegt de organisator. “Het was weer eens tijd voor een leuk buitenevenement. Daarom hebben we ook het zomerfeest georganiseerd.” De belangstelling voor het zomerfeest was overweldigend. Dat er zoveel animo voor zou zijn, had Danny niet verwacht. “Het hele plein stond vol, ik weet niet hoeveel bezoekers er waren. Het was zo druk.”

Gelijk bij aanvang druppelde het publiek binnen en het aantal bezoekers nam gestaag toe, tot een heel vol Raadhuisplein rond de klok van tien uur, en menigeen is gebleven tot het einde. Qua weer heeft De Jonge Heertjes het bijzonder goed getroffen. Waar bij Lolands de regen met bakken uit de hemel kwam, kon in Aalsmeer overdag opgebouwd worden onder een heerlijk zonnetje en ook in de avond was de temperatuur aangenaam. Het zomerfeest werd met muziek opgeluisterd door DJ Bel-C en verrassingsoptredens waren er van de zangers Niels Bode, Dion van Ark en Sven Versteeg.

“Het was perfect”, zegt Danny. En als het aan hem ligt staat het zomerfeest volgend jaar weer op het programma. “Het is voor herhaling vatbaar. Het heeft veel tijd en werk gekost om te organiseren, maar ik ben blij dat we doorgezet hebben. Volgend jaar gaan we gewoon weer knallen. Eind augustus is weer de planning.” Het zomerfeest was overigens vooral een Aalsmeers feestje, een ontmoetingsplek na twee stille jaren. “Hallo, hoe is het met jou?”, is misschien wel de meest gesproken zin deze avond. Danny tot slot: “Het was top. Ik kijk met heel veel plezier terug op dit feestje en volgens mij de vele bezoekers ook.”

Foto’s: www.kicksfotos.nl

Kijk voor meer foto’s op www.kicksfotos.nl