Zaterdag start van de Feestweek Kudelstaart

Kudelstaart – Aanstaande zaterdag 16 juni gaat de Feestweek Kudelstaart van start. De aftrap voor deze week wordt gegeven door Dartvereniging Poel’s Eye. ’s Avonds om 20.00 uur zal het eerste Kudelstaartse Feestweek Darttoernooi beginnen in het Dorpshuis. De toegang en deelname is gratis. Zondag 17 juni is het dan de beurt aan de RKDES Prutrace. Of zoals men zelf zegt: De smerigste race van de regio. Maandagavond 18 juni is het weer Keezen in het Dorpshuis. Een geinig spel waar je behoorlijk fanatiek van kunt worden.

Braderie, soos en kienen

Woensdag 20 juni zullen er weer vele kramen opgesteld worden op en rond het winkelcentrum van Kudelstaart aan de Einsteinstraat voor de jaarlijkse braderie. Vanaf 14.00 uur kan men er terecht voor van alles en nog wat. Donderdagmiddag 21 juni kan eenieder kennis komen maken met de ouderensoos in het dorpshuis. Interesse? Loop gerust binnen. De koffie is deze middag gratis. Donderdagavond staat kienen op het programma. Vanaf 20.00 uur zullen in het Dorpshuis de ballen gaan rollen.

Kudelstaart Kulinair

Vrijdag 22 juni gaat vast heel Kudelstaart uitlopen voor Kudelstaart Kulinair. Loop gerust eens naar de Kudelstaartseweg en laat u verrassen door de plaatselijke horeca. Ook wordt een aantal foodtrucks opgesteld op het parkeerterrein van Café op de Hoek. Zaterdag 23 juni is het (traditionele) Beach Volleybaltoernooi achter het Dorpshuis. Zondag 24 juni tot slot nog een tweetal fietstochten georganiseerd door de Schaatstrainingsgroep VZOD. Start hiervoor is vanaf 09.00 uur bij Meer voor Fietsen aan de Kudelstaartseweg. Kijk voor meer informatie op de website www.feestweekkudelstaart.nl of in het programmaboekje.