Rock en soul van Exes tijdens Plaspop

Aalsmeer – Zaterdag 7 juli speelt ook de band ‘Exes’ op Plaspop in de schuilhaven bij de Grote Brug. Deze formatie speelt muziek van de zestiger jaren tot heden en dat varieert van soul, funk, nederpop tot rock. Het repertoire bestaat uit nummers van onder andere Tina Turner, Blöf, Joe Cocker, U2, Bruno Mars, maar ook oude soulnummers in de stijl van de Commitments.

De band is geformeerd rond zanger Mike Heuving en zangeres Barbara Jaschenka. Verder bestaat de band uit de gitaristen Donald Meijer en Kees-Jan Voortman, bassist Joop Gijsbers, toetsenist Dick Freriks en drummer Aad Littooij.  Deze muzikanten hebben allen jarenlange ervaring in diverse bands en spelen wekelijks omdat zij nog altijd veel plezier beleven aan het muziek maken.

Vandaar ook hun optreden op Plaspop, mede omdat er drie bandleden inzitten die uit Aalsmeer komen en je het als band toch een keer meegemaakt moet hebben dat je aan Plaspop hebt deelgenomen. Het belooft in ieder geval een spetterend optreden te worden met herkenbare nummers welke zeker deining in het water zullen geven.

De komende weken stelt de organisatie van Plaspop iedere week in de krant een band voor die muziek gaat maken op de Westeinderplassen op zaterdag 7 juli. Volgende week opnieuw een Aalsmeerse band: FabTwo. Kijk voor informatie op de website: www.plaspopaalsmeer.nl