Handbal: Weer winst voor Greenpark (39-21)

Aalsmeer – De handbal heren van Greenpark Aalsmeer hebben vanavond, zaterdag 27 maart, gewonnen van Quintus met een ruime marge: 39-21. In de eerste helft had Aalsmeer al de overhand, maar Quintus wist goed stand te houden. De rust gingen de teams in met 16-11 voor Greenpark. Na de break kwamen de mannen van Aalsmeer op stoom en scoorden er lustig op los. Coach Bert Bouwer gaf deze wedstrijd ook de jonge talenten van Greenpark de kans om te spelen. En met succes, Jesse van der Linden en Donny Vink waren samen goed voor eenderde van het aantal doelpunten, respectievelijk 7 en 6 keer de keeper gepasseerd. Met de 7 treffers werd Jesse zelfs topscorer van de wedstrijd.

Met deze winst behoud Aalsmeer haar koppositie in de HandbalNL League. Kembit Lions blijft Greenpark volgen. De handballers uit Limburg wonnen zaterdagavond in Volendam van Volendam met 31-22. Ook Bevo weet zich in de race te houden. De wedstrijd tegen Hurry Up afgelopen zondag in Drenthe werd door Bevo gewonnen met 30-27. Komende zaterdag 3 april is Hurry Up de tegenstander van Greenpark Aalsmeer. Voor Hurry Up is het een thuiswedstrijd, Aalsmeer reist af naar Zwartemeer. Ook deze wedstrijd, die om 19.00 uur aanvangt in sporthal De Eendracht, wordt zonder publiek gespeeld, maar is uiteraard via livestream te volgen.