Handbal: FIQAS 4e na verlies van Hurry Up

Aalsmeer – Vorige week zaterdag hadden de handballers van FIQAS Aalsmeer JMS/Hurry Up op bezoek voor de eindschikking. Er wordt gestreden om de derde of vierde plaats. Aalsmeer wist de wedstrijd met een magere marge te winnen: 29-27. Of dit genoeg was voor plaats drie moest afgelopen zaterdag 20 mei in Zwartemeer blijken. De eerste helft speelde Aalsmeer veelbelovend. FIQAS ging de rust in met 11-14 winst. De tweede helft keerde het tij en was Hurry Up de betere ploeg. Aalsmeer bleef volgen, maar wist uiteindelijk niet te winnen. Eindstand: 27-21. Voor het tweede jaar op rij is JMS/Hurry Up de derde ploeg van Nederland geworden. FIQAS Aalsmeer eindigt op de ietwat ondankbare vierde plaats.

NHV Bekertoernooi

Aanstaande donderdag 25 mei moeten de FIQAS heren weer op scherp staan, want op deze hemelvaartsdag wacht de finale van het NHV Bekertoernooi in Almere. Tegenstander is OCI/Lions, landskampioen. Een zware dobber voor de Aalsmeerders, maar de mannen hebben onlangs nog gewonnen van deze ploeg. Het zou prachtig zijn om deze beker te winnen. Voor deze handbalkraker is altijd veel belangstelling. Snel kaarten kopen is een aanrader en dit kan via www.handbal.nl.

In ieder geval op de tribune donderdag Robin Boomhouwer. Vorig jaar vertrok deze tophandballer naar België om te gaan spelen bij Olse Merksem. Hij komt weer terug naar Aalsmeer en gaat zich in het nieuwe seizoen weer inzetten voor FIQAS. Zijn inzet donderdag is aanmoedigen en met hem hopelijk heel veel handballiefhebbers uit Aalsmeer!

 

Foto: www.kicksfotos.nl. FIQAS Aalsmeer afgelopen zaterdag thuis tegen JMS/Hurry Up.