UBA fietsteam al 10 jaar in actie voor KWF

Uithoorn – Toen, in 2009 een aantal werknemers met kanker van familieleden en /of collega’s werd geconfronteerd besloten medewerkers van UBA een fietsteam op te richten met als doel zoveel mogelijk geld voor het KWF bijeen te fietsen. De ‘Ride for the Roses’ werd het evenement waar alle acties op werden gebaseerd.

In 2017 is het team een nieuwe uitdaging aangegaan en organiseert onder eigen vlag gesponsorde fietstochten. Doelstelling van het team blijft om door middel van sport een zo groot mogelijk bedrag bijeen te fietsen voor KWF Kankerbestrijding. UBA staat 100% achter het team en zet het hoofdsponsorschap voort.

Ook dit jaar gaat het UBA fietsteam zich weer inzetten voor KWF. Komend weekend fietsen de wielrenners geheel belangeloos 250 kilometer voor dit goede doel. Het team vertrekt zaterdag 7 september om 9.00 uur in de ochtend vanaf het kantoor aan de J.A. van Seumerenlaan.

Vorig jaar mocht het team vol trots maar liefst € 15.500,- aan KWF overhandigen. Prachtig als het fietsteam deze prestatie dit jaar kan evenaren.