Cursus ‘Schilderen buiten de lijntjes’

Uithoorn – Naschilderen is een hele kunst, maar hoe neem je de stap naar het maken van eigen beelden? Daar is lef voor nodig. Spelen, proberen en leren van je opgedane ervaring. Je  gaat het gesprek aan met je beeld.

Dat is wat je leert van Joke Zonneveld in haar atelier De Rode Draad tijdens de cursus ‘Schilderen buiten de Lijntjes’. Je ontwikkelt durf en verkent spelend de schilderregels. Je doet veel materiaalkennis op, waaronder Craquelé maken. En als je toch wilt naschilderen: je zult zien dat je vrijer wordt in je manier van werken.

Yvonne van Noort: “Joke weet in haar lessen een bijzondere sfeer te creëren, met rust, ruimte om te experimenteren en warmte waarin alles welkom is.”  Lessen op maandag- en donderdagochtend, om de week, en op zaterdagmiddag . Kinderles ‘Spelend Schilderen’ is op donderdagmiddag om de week. Op 9 november wordt de workshop ‘Tekenen met Live muziek’ gegeven. Kijk voor meer informatie op www.paintyourpassion.today, stuur een mail naar paint@jokezonneveld.nl of bel 06-44850038.