Workshop bij Atelier de Kromme Mijdrecht

Mijdrecht – Op vrijdag 1 maart wordt van  9.00 tot 12.00 uur een workshop ‘kip of haantje op pin’ gegeven in Atelier de Kromme Mijdrecht. De workshop wordt gegeven door Angelique Streefkerk van Atelier Lique’s Creations. De creatie wordt gemaakt op een pin, leuk voor in een pot bij een plant of in een paasstuk. Laag voor laag word je door Angelique begeleid en bouw jij je creatie op. Aan het einde van deze workshop is jouw kip of haan op pin klaar om mee naar huis te nemen.

Voor eenieder geschikt
Om mee te doen heb je geen ervaring nodig, de workshop is voor eenieder geschikt. De kosten bedragen € 55,– per persoon, voor alle materialen wordt gezorgd. Zelf meenemen: een schort, de verf of klei gaan niet uit je kleding. Voor vervoer naar huis een oude handdoek mee waarin het beeldje kan. Bij latex allergie graag zelf handschoenen meenemen.

Via de website www.atelierdekrommemijdrecht.nl kun je je inschrijven voor de workshop of neem contact op met de cursuscoördinator: leden@atelierdekrommemijdrecht.nl. Locatie: Atelier de Kromme Mijdrecht – Gebouw Trekvogel – Karekiet 49 – Mijdrecht.