Nieuwe skelter en trekkar voor Ons Tweede Thuis

Aalsmeer – Medewerkers van Handelskwekerij Ubink bv hebben afgelopen maandag een cheque ter waarde van 1.000 euro overhandigd aan dagcentrum Amstel-Meer van Ons Tweede Thuis in Aalsmeer. 

Ieder jaar kan het personeel van Handelskwekerij Ubink bv goede doelen voordragen om vervolgens via een stemronde te bepalen welk goed doel wordt uitgekozen. De keuze viel dit jaar op het DC van Amstel-Meer. De zoon van één van de medewerkers ontvangt hier de dagbesteding. Een mooie bijkomstigheid is dat er al enkele jaren een samenwerkingsverband bestaat tussen Handelskwekerij Ubink bv en het DC van Amstel-Meer. De cliënten uit de groepen rood, zilver en grijs ontvangen geregeld etiketten die vervolgens op stekers worden geprikt. De cliënten hebben, voor de uitbraak van het coronavirus, een rondleiding gekregen om zo te kunnen zien hoe de door hen gemaakte steeketiketten op de kwekerij worden gebruikt. Dit vonden de cliënten indrukwekkend. 

De cheque werd heel enthousiast in ontvangst genomen door zowel cliënten als begeleiders. Er was zelfs een prachtige tekening gemaakt voor de medewerkers van Handelskwekerij Ubink bv. De cheque zal gebruikt gaan worden voor de aankoop van een skelter en trekkar. De medewerkers van Handelskwekerij Ubink bv worden heel hartelijk bedankt voor deze bijdrage.

Foto: Vrolijke gezichten bij de uitreiking van de cheque door Ubink BV aan Amstel-Meer.