Groep 8 Feest met nieuw thema in N201

Aalsmeer – Op vrijdag 26 januari 2024 zijn alle groep 8 leerlingen van Aalsmeer en Kudelstaart aan de beurt om een geweldig feest te beleven. Club N201 opent zijn deuren voor een speciaal feest voor alle aanstaande brugklassers. Alle negen basisscholen van Aalsmeer en Kudelstaart zijn uitgenodigd en het belooft voor de achttiende keer een gigantisch feest te worden. Het recept voor het feest is al jaren hetzelfde; DJ’s, confetti, lekkere muziek, battles en heel veel gezelligheid. 

De organisatie weet inmiddels dat dit een van de leukste feesten zijn, want iedereen heeft het naar zijn zin. De kaarten worden uitgedeeld door de meesters en juffen van groep 8. Bij binnenkomst van het feest wordt aan de deur de entreeprijs van 7 euro betaald. In deze kosten zit een consumptie en wat lekkers. Ook de garderobe is inclusief. Verdere consumpties worden voor 2,50 euro verkocht.

Het Groep 8 Feest is een initiatief van Eric Spaargaren en wordt georganiseerd in samenwerking met gro-up Buurtwerk. Een line up van verschillende lokale DJ’s zorgen voor de beste muziek. Via de Instagram pagina (@groep8feest) kun je jouw lievelingslied alvast aanvragen. De meesters en juffen van groep 8 zijn van harte welkom om te komen kijken/feesten. Het Groep 8 Feest begint 26 januari om 19.30 uur en de deur sluit al om 20.30 uur. Tot 22.30 wordt er gefeest in de discotheek langs de Zwarteweg. De deur zal opengaan vanaf 22.15 uur. Daarna kunnen de ouders de kinderen weer ophalen bij de deur van de N201. 

Golden Glamour

Dit jaar is er niet het gebruikelijke neon thema, maar een nieuw thema! De leerlingen uit groep 8 zijn dit jaar echte VIP’s op de Golden Glamour Party! Alle groep 8-ers worden opgeroepen om in witte/zwarte/gouden kleding te komen. Jullie zijn deze avond echte supersterren en de paparazzi zal op de rode loper staan. Aan ouders wordt gevraagd om rekening te houden met de beperkte parkeerruimte. Meer informatie (ook voor ouders) is te vinden op de website: www.groep8feest.nl

Foto: Laurens Niezen Fotografie