Zwembad De Waterlelie blijft open en viert jubileum

Aalsmeer – Zwembad De Waterlelie blijft veilig open voor het publiek. ESA, de exploitant van het zwembad aan de Dreef, bevestigt dit na speculaties over de openstelling en de veiligheid van het zwembad in diverse media. Zwemlessen en alle andere activiteiten gaan door zoals gebruikelijk. 

ESA blijft zich inzetten om een veilige en plezierige zwemomgeving bij Zwembad De Waterlelie te garanderen voor alle gasten. Uit een recent bouwkundig onderzoek blijkt dat renovatie niet de meest realistische optie is voor de toekomst van het zwembad. Momenteel wordt onderzocht welke nieuwbouwscenario’s mogelijk zijn en wat de bijbehorende kosten zouden zijn. Er wordt ook een inpassingsstudie uitgevoerd, waarbij het uitgangspunt is dat het ‘oude’ zwembad gewoon in gebruik blijft terwijl nieuwbouw op het terrein wordt gerealiseerd. 

Jubileum 21 april 

Ter ere van het 50-jarig jubileum van De Waterlelie is iedereen uitgenodigd om deel te nemen aan de viering tijdens het Sport en Cultuur Festival op zondag 21 april. Het festival biedt o.a. diverse activiteiten en festiviteiten ter ere van deze mijlpaal. Het zwembad kijkt ernaar uit om samen het 50-jarig jubileum te vieren, terwijl het zich blijft inzetten voor een veilige, gezellige en sportieve ervaring voor alle bezoekers.

Foto: archieffoto buitenbad De Waterlelie.