kermis in aalsmeer

Zonnige start van de kermis in Aalsmeer!

Aalsmeer – Een zonnige start van de kermis in Aalsmeer woensdag 20 februari. Al voor aanvang om één uur in de middag liepen kinderen en ouders al nieuwsgierig over het terrein voor sporthal De Bloemhof. Even een rondje langs alle attracties op deze voor de kermis nieuwe locatie.

De kermis is met name gericht op jonge bezoekers met een draaimolen met theekopjes, eendje vissen, vuurtje blussen en een mini-achtbaan, maar ook de oudere jeugd kan zich prima vermaken met de botsauto’s, de kop van jut, de zweefmolen en nog meer snel draaiende of hoog ‘opklimmende’ attracties. Ook kan een gokje gewaagd worden en onder andere met de grijparmen geprobeerd worden een knuffel te winnen.

Wie denkt een kleine kermis aan te treffen, heeft het mis. Er is goed nagedacht over de indeling, alles is dicht op elkaar gezet, maar er is voldoende loop- en kijkruimte voor alle bezoekers. En een kermis zonder lekkers is natuurlijk niet voor te stellen. Ga genieten van een suikerspin, een zuurstok of een hartige hap!

De kermis is tot en met zondag 24 februari dagelijks open vanaf 13.00 uur. Doordeweeks tot 22.00 uur en vrijdag en zaterdag tot 23.00 uur. Aangeraden wordt om vooral op de fiets te komen. De auto in de buurt parkeren is nauwelijks (tot niet) mogelijk. Veel plezier!