Zonnig optreden popkoor Sonority

Aalsmeer – Buiten waaide het hard en bleef het maar regenen afgelopen zondag 10 maart, maar binnen bij Proef & Meer scheen de zon. Popkoor Sonority trakteerde hier op een lente-optreden en het repertoire viel in de smaak bij de aanwezigen. In twee blokken werden liedjes in verschillende talen ten gehore gebracht.

Pianist gezocht!

Popkoor Sonority staat onder de bezielende leiding van Kamila Sezer-Starkowska. Het klikt prima tussen de dirigente en zangeressen en zangers van het koor. Wat sinds kort ontbreekt is een zelfstandige pianist.

Ben je 25 tot 40 dinsdagavonden in een jaar beschikbaar om tijdens repetities aanwezig te zijn? Kan je daarnaast bij zo’n zes optredens per jaar op piano van je laten horen? Solliciteer dan naar de openstaande vacature. Voor de begeleiding van het koor wordt een vergoeding gegeven.

Popkoor Sonority bestaat uit dertig leden en zingt vooral hedendaags poprepertoire. Er wordt geoefend in de bovenzaal van De Oude Veiling in de Marktstraat. Kijk voor meer informatie over de vacature op de website www.sonority.nl of neem contact op met Martin van der Klauw via 06-25061821.

Foto: www.kicksfotos.nl