Wilg krijgt tweede leven in Flower Art Museum

Aalsmeer – De kleine zaal van het Flower Art Museum is de komende maanden het atelier van beelden kunstenaar en FAM-curator Karina Tan. Een markante wilg, die tegenover het museum stond en moest worden gekapt, krijgt een tweede leven als kunstwerk in de vorm van een lotusbloem.

Karina is geregeld aanwezig om aan de voltooiing van het project te werken. Aanstaande zaterdag 10 februari kunnen bezoekers haar tijdens de openingstijden in actie zien en alles vragen over het werk.

Tentoonstelling ‘Hoop’

In het museum aan de Kudelstaartseweg, tegenover de watertoren, kan de eind januari geopende tentoonstelling ‘Hoop’ bewonderd worden. De expositie nodigt bezoekers uit de mooie kanten te blijven zien, met de bloem als symbool van hoop. Deelnemende kunstenaars zijn Merel van Beek, Bart Ensing, Jacob Kaptein, Gea Korpel-Beskers, Ena Rutten, Francisca Snel en Hilde Trip.

Ook het werk in de Flower Art Gallery is vernieuwd. Hier exposeren de kunstenaars Hermien Buytendijk, Tarja Laine, Louis La Rooy en Peter Meijer.

De tentoonstelling ‘Hoop’ gaan bekijken kan tot en met 12 mei iedere donderdag tot en met zondag tussen 13.00 en 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.flowerartmuseum.nl