wethouder van Duijn bij beëdiging

Wethouder Van Duijn beste bestuurder? Stemmen!

Aalsmeer – Een mooie opsteker zo aan het einde van het jaar voor wethouder Robbert-Jan van Duijn van Aalsmeer. Hij is ook dit jaar weer genomineerd als beste bestuurder van Nederland onder de 40 jaar.

De meest genoemde eigenschappen van wethouder Van Duijn zijn betrokken en deskundig. Dat hij wel weet waar hij over praat blijkt uit de manier waarop hij als wethouder van Aalsmeer lid werd van de Raad van Advies inzake Schiphol.

“Met dossierkennis en een goed geheugen heeft hij een goed oog voor het gelijk behandelen van alle belanghebbenden bij welk dossier dan ook”, aldus een van de stemmers.

Robbert-Jan van Duijn hoopt natuurlijk dit jaar wel de titel te krijgen en vraagt alle inwoners om op hem te stemmen. Zijn ‘concurrenten’ zijn wethouder Maarten van Ooijen uit Utrecht en wethouder Bas Vollebregt uit Delft. Stemmen op ‘onze’ Aalsmeerse wethouder kan via: necker.datacoll.nl/

Foto: Wethouder Robbert-Jan van Duijn (midden) tijdens zijn beëdiging samen met de wethouders Robert van Rijn en Wilma Alink.