Weer Geraniummarkt en braderie in Centrum

Aalsmeer – Het is al jaren een traditie. Op de zaterdag voor Moederdag wordt op het Raadhuisplein de populaire Geraniummarkt door Groei & Bloei Aalsmeer georganiseerd. In de Zijdstraat, op het Molenplein en dit jaar ook in de Dorpsstraat (tussen Zijdstraat en Schoolstraat) vindt de braderie plaats. Het is dan altijd een gezellige drukte in Aalsmeer Centrum en natuurlijk staan deze twee leuke en gezellige activiteiten weer op het programma.

Zaterdag 11 mei kan door de winkelstraten gestruind worden langs kraampjes van ondernemers, verenigingen en goede doelen met van alles en nog wat. Er kunnen koopjes gescoord worden en bezoekers kunnen genieten van lekkere dingen, zoals poffertjes en churro’s. Op het Raadhuisplein is een grote keuze aan eenjarige en vaste planten, siergrassen, knollen en diverse kruiden. Van alles om de tuin, het terras of het huis op te vrolijken.

Interesse in een kraam of grondplek op de braderie? Er zijn nog een paar plekjes vrij. Mailen kan naar marktpillie@gmail.com of bel met 06-39707735.