Warme klanken van Olaia Music in Bacchus

Aalsmeer – De lente begon vroeg dit jaar in Bacchus. In het culturele café klonken afgelopen zaterdag 17 februari de warme klanken van Olaia Music en zangeres Roxanne Hartog. Het publiek genoot vol van het mooie concert. “Het was prachtig”, aldus de aanwezigen. “Intiem, sfeervol, vrolijk, muziek waarvan je blij wordt en zin krijgt om naar de zon te reizen.” 

Swingende blues

Tip voor volgende week: Vrijdag 1 maart verzorgt gitarist en zanger John F. Klaver een swingend (blues)optreden tijdens Bacchus de Musica. Hij wordt bijgestaan door Iris Sigtermans op bas en Robert-Jan van Schoonacker op drums. Het concert in het knusse culturele café begint om 21.00 uur, zaal open vanaf 20.30 uur. Adres: Gerberastraat 6. Kaarten zijn te koop via de website van het culturele café.

Zaterdag cabaret ‘Best of 2’

Aanstaande zaterdag 24 februari trakteert KCA op cabaret. Tobi Kooiman komt naar Aalsmeer en brengt in Bacchus de voorstelling ‘Best of 2’. Aanvang is 20.30 uur, zaal open vanaf 20.00 uur, en toegangskaarten zijn te koop via de KCA ticketshop. Ook een aanrader! 

Foto: www.kicksfotos.nl