Voorverkoop voor ‘De Sunshine Boys’

Kudelstaart – Met nog een paar weken te gaan tot de première van ‘De Sunshine Boys’ op zaterdag 6 april nemen de spanningen heel voorzichtig toe bij de spelers en staf achter de schermen van Toneelvereniging Kudelstaart. Immers: alles moet tot in de puntjes geregeld zijn voordat het publiek getrakteerd kan worden op een heerlijke avond uit. 

Oude komieken

Het stuk vertelt het verhaal van de twee oude komieken Willie en Oskar. Meer dan veertig jaar vormden zij succesvol duo, maar vanaf het moment dat Oskar van de een op de andere dag besloot dat hij er genoeg van had, hebben ze elkaar niet meer gesproken.

Komt dat zien, komt dat zien! De feestelijke première staat gepland voor zaterdag 6 april, dan ligt de rode loper uit. Maar ook vrijdag 12 april wordt gespeeld en de laatste voorstelling is op zaterdag 13 april. 

Zaterdag in Dorpshuis

Kaarten à 12,50 euro per stuk zijn aanstaande zaterdag 23 maart tussen 11.00 en 13.00 uur te koop in het Dorpshuis van Kudelstaart. Er van uit gaande dat nog niet alle avonden daarna uitverkocht zijn, worden vanaf maandag 25 maart tickets te koop aangeboden bij Gall&Gall in Kudelstaart en Bakkerij Vooges in de Zijdstraat. Alvast een kijkje nemen kan op de website www.toneelverenigingkudelstaart.nl of op de facebookpagina.

Foto: De spelers van Toneelvereniging Kudelstaart. Staand: Wil Kraan, Marcel Harting, Dymphia Batenburg en Helga de Zanger. Zittend: Huub van Schaik, Wim Zandvliet en Iris van Rooij.