Voorstelling ‘Een huis voor Harry’ in de bieb

Aalsmeer – Theatermaker Ton Meijer brengt het prentenboek van het jaar ‘Een huis voor Harry’ tot leven in de Bibliotheek Aalsmeer op woensdagmiddag 27 februari. De voorstelling vol muziek en interactie is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

In het kader van de nationale voorleesdagen is theatermaker Ton Meijer aan de slag gegaan met het prentenboek ‘Een huis voor Harry’ van schrijver en illustrator Leo Timmers. Harry is eigenlijk een binnen poes, maar wanneer Vera hem vraagt om tikkertje te spelen laat hij zich overhalen naar buiten te gaan. En dan gebeurt er waar hij het allerbangst voor is. Hij raakt Vera kwijt en weet niet meer hoe hij de weg terug naar huis moet vinden.

Interactiviteit

Voorlezen draagt bij aan de taalontwikkeling van jonge kinderen. En hoe meer je de interactiviteit met je kinderen op zoekt tijdens het voorlezen, hoe meer ze ervan op opsteken. Kinderen die jong zijn voorgelezen krijgen later ook meer plezier in zelf lezen. Deze voorstelling is interactief voorlezen op z’n allerbest en is voor jonge peuters een ervaring om niet snel te vergeten.

Klassieke muziek

Ton Meijer ontwikkelde een unieke speelstijl en speelt zijn voorstellingen over de hele wereld. De voorstelling ‘Een huis voor Harry’ zit vol klassieke muziek en de kinderen uit het publiek worden een levend onderdeel van de voorstelling. De voorstelling is alleen op 27 februari te zien in Bibliotheek Aalsmeer. Meer informatie over de voorstelling vind je op de website van de Bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl.

Praktische info:
Theatervoorstelling ‘Een huis voor Harry’ op
woensdag 27 februari van 15.30 tot 16.30 uur in Bibliotheek Aalsmeer, Marktstraat.
Kosten: €6,- (leden) en €12,- (niet-leden)