Voorronde ONK Poker in Aalsmeer

Aalsmeer – Op vrijdag 15 maart kunnen alle liefhebbers van het kaartspel poker zich melden bij The Beach voor het Pokerkampioenschap van Aalsmeer. Deze voorronde van het ONK Poker is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het spel en een gezellige en veilige omgeving te bieden voor recreatieve pokerspelers.

Heb je nog nooit eerder meegedaan aan een pokertoernooi? Dan mag je zelfs gratis meedoen om te kijken of poker ook iets voor jou is! De winnaar van de voorronde ontvangt een bokaal en mag een jaar lang de titel ‘Pokerkampioen van Aalsmeer’ dragen. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale van het ONK Poker. De winnaar wordt de nieuwe ‘Pokerkampioen van Nederland’ en laat daarmee naar schatting ruim 30.000 deelnemers achter zich.

Iedereen die mee wil doen kan zich via de website https://www.onkpoker.nl/ inschrijven. Deelname kost 13,50 euro bij online aanmelding. Het Pokerkampioenschap van Aalsmeer begint om 19.30 uur. Adres: Oosteinderweg 247a.

Foto: ONK Poker winnaar Germ.