Voor 14e keer Groep 8 Feest in Club N201

Aalsmeer – Alle groep 8 leerlingen van Aalsmeer en Kudelstaart opgelet! Op 18 januari zijn jullie aan de beurt om een geweldig feest te beleven. Club N201 opent zijn deuren voor een speciaal feest voor alle aanstaande brugklassers. Alle tien de basisscholen van Aalsmeer en Kudelstaart zijn uitgenodigd en het belooft voor de veertiende keer een gigantisch feest te worden.

Na het geweldige succes van voorgaande jaren zijn jullie nu eindelijk aan de beurt. Na het zwoegen voor de toetsen en voordat je de open avonden afloopt, nog even uit je dak gaan! De kaarten worden uitgedeeld door de meesters en juffen van groep 8. Bij binnenkomst van het feest wordt aan de deur de entreeprijs van 6 euro betaald. In deze kosten zit een consumptie en wat lekkers. Ook de garderobe is inclusief. Verdere consumpties worden voor 2 euro verkocht.

Het Groep 8 Feest is een initiatief van Eric Spaargaren en wordt georganiseerd in samenwerking met de Binding. DJ’s Akira, Glenn V. Roald en Eric verzorgen een optreden. 

White en Neon

De meesters en juffen van groep 8 zijn van harte welkom om te komen kijken en/of mee te feesten. Het Groep 8 Feest begint op 18 januari om 19.30 uur en de deur sluit al om 20.30 uur. Tot 22.30 uur wordt er gefeest in de discotheek langs de Zwarteweg. Daarna kunnen de ouders de kinderen weer ophalen bij de deur van de N201. Alle groep 8-ers worden opgeroepen om in witte en neon/fluor kleding te komen. Aan ouders wordt gevraagd om rekening te houden met de beperkte parkeerruimte. Meer informatie (ook voor ouders) is te vinden op de website www.groep8feest.nl.

Foto: Laurens Niezen